Hopen vapaaehtoiset lomailevat juhannuksen tienoilta elokuun alkuun ja tällöin toimipisteiden toiminta on tauolla. Hyvää kesää!

Lomapuuhaa 2024

Teinitytöt tivolissa

Anna nuorelle tilaisuus kuulua porukkaan – myös kesäloman aikana!

Anna nuorelle mahdollisuus osallistua ja lapselle tilaisuus leikkiä. Tänä kesänä ketään ei jätetä ulkopuolelle! Hopen Lomapuuhaa -kampanja on käynnissä 3.–19.5.2024. Lahjoita tänään!

Kun lomat alkavat, nuorten eriarvoisuus korostuu. Yhdet lähtevät perheineen ulkomaille, toiset seikkailevat kotikaupungissa ja kolmannet joutuvat kieltäytymään, kun kaveri pyytää mukaan ihan vaan jätskille. Kaikilla ei ole varaa olla porukan menoissa mukana.

Vähävaraisuus voi työntää nuoren kaveripiirin reunamille – ”eihän se kuitenkaan pääse mukaan, mutta mennään me muut”. Esimerkiksi pikaruokaravintolassa käyminen ei ole vain kiva tapa täyttää vatsa – se tarjoaa myös osallisuuden ja porukkaan kuulumisen tunteita.

Tässä sinä voit auttaa lahjoittamalla!

Hope kerää kesälomakampanjassa apua vähävaraisten perheiden nuorille ja lapsille. Lahjoita pääsylippu, lahjakortti tai valitsemasi rahasumma ja varmista, että kaikilla on mahdollisuus osallistua kesän aktiviteetteihin!

Pienemmille lapsille voit tarjota mielekästä lomapuuhaa lahjoittamalla esimerkiksi ulkoleluja tai -pelejä.

Miten voin osallistua ja lahjoittaa?

Lahjoita lippu tai lahjakortti nuorelle

Voit lahjoittaa pääsylipun tai lahjakortin valitsemaasi kohteeseen Hopen paikallisten tiimien kautta. Tutkaile oman alueesi tarjontaa: millainen tekeminen paikallisia nuoria voisi kiinnostaa?

Kun haluat lahjoittaa lipun tai lahjakortin, löydät lähimmän paikallistiimisi yhteystiedot täältä. Helpoin tapa lahjoittaa lippuja tai lahjakortti on ostaa se verkkokaupasta ja välittää sähköisesti Hopelle. Fyysisiä lippuja voit toimittaa paikallistiimin toimipisteelle sovittuna aikana.

Lahjoita rahaa kesätekemiseen

Rahalahjoitus on helpoin tapa auttaa! Rahalahjoituksilla Hopen paikallistiimit hankkivat paikallisille nuorille ja lapsille kesäistä tekemistä.

Voit tehdä rahalahjoituksen…

  • MobilePaylla: Syötä MobilePayhin haluamasi rahasumma ja viisinumeroinen lyhytnumero 98635
  • Kätevästi lahjoituslippaan kautta.
  • Tilisiirrolla: Jos haluat tehdä rahalahjoituksen suoraan tietylle paikallistoimijalle, käytä tilisiirron yhteydessä paikallista viitenumeroa.

Lahjoita leikkivälineitä lapsille

Voit myös lahjoittaa uusia tai hyväkuntoisia ulkoleluja tai -pelejä perheen pienimpien kesän iloksi! Tavaralahjoituksia voi viedä lähimpään Hopen paikallistiimin toimipisteeseen sovittuna aikana. Tiimien yhteystiedot löydät täältä.

Yhteistyössä:

Prisma
Muutos logo
All stars logo
Posti logo
Tallink Silja logo
Lidl logo
Prisma
Muutos logo
All stars logo
Posti logo
Tallink Silja logo
Lidl logo
Prisma
Muutos logo
All stars logo
Posti logo
Tallink Silja logo
Lidl logo