hope paikallistoimija Lappeenranta

Hope Lappeenranta

Tulit Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry Lappeenrannan sivulle. Olisiko sinulla lahjoitettavaa tai haluatko tulla mukaan auttamaan käytännön työssämme?

TIEDOTE 1.4.2020
Toimintamme on rajoitettua koronaviruksen takia.

Yleistä varovaisuutta noudattaaksemme suljemme tavaralahjoitusten vastaanoton kaikilla paikkakunnilla 13.5.2020 saakka.

Pyrimme tekemään parhaamme perheiden auttamiseksi tänäkin aikana. Toistaiseksi jatkamme apukassien pakkaamista Lappeenrannan toimipisteellä. Olemme lähiaikoina sähköpostilla yhteydessä heihin, jotka ovat tällä hetkellä avunpyyntöjonossa.

Kiitos ymmärryksestä 💙

Ota yhteyttä:

Puhelinnumero: 040 156 9476 (puhelinaika tiistaisin klo 9-11)
Sähköposti: lappeenranta@hopeyhdistys.fi ja harrastustukiasiat: harrastukset.lpr@hopeyhdistys.fi
Tiiminvetäjämme: Anni Pirnetkoski ja Riitta Tamminen

Varaston käyntiosoite (ei postitusta):
Standertskjöldinkatu 1

Vastaanotamme lahjoituksia keskiviikkoisin klo. 17:00-18:30. Mahdollisista muutoksista ilmoitamme aina Facebook-sivuillamme.

Käy lukemassa Lappeenrannan Hopen blogia ja seuraa meitä Instagramissa!

YHTEISTYÖSSÄ: