hope paikallistoimija Lohja

Hope Lohja

Avunpyytäjät:

Saatte meihin yhteyden käyttämällä  sähköistä avunpyyntölomakettamme
www.hopeyhdistys.fi -> Kaipaan apua, alue Lohja.
Kasvaneen pyyntömäärän vuoksi, emme valitettavasti voi käsitellä sähköpostitse tulleita pyyntöjä.

Lahjoittajat:

HOPE Lohja auttaa vähävaraisten ja/tai äkillisen kriisin kohdanneiden perheiden alle 18-vuotiaita lapsia ja nuoria. Meillä on jatkuva tarve perussisä- ja ulkovaatteista kokoluokissa 56cm-XXL ja kengissä aina kokoon 46 asti. Otamme vastaan myös erilaisia sisä- ja ulkokäyttöön soveltuvia pelejä ja leluja, sekä lasten/nuorten perushygieniatuotteita.

Isompien vaate- ja kenkäkokoluokkien kohdalla on tulee huomioida, että niiden tulee ehdottomasti soveltua ala- ja yläasteikäisten lasten koulu- ja vapaa-ajankäyttöön. Emme voi vastaanottaa selkeästi aikuismaisia vaatteita ja/tai kenkiä. Jakkupuvut, miesten kauluspaidat, ”bile”-vaatteet, korkokengät, jne eivät löydä uutta kotia kauttamme.

Varastomme tilanpuutteen vuoksi emme myöskään pysty vastaanottamaan astioita, MITÄÄN kodin sisustustavaroita (verhoja, mattoja, tauluja, jne.), sähkölaitteita, DVD-elokuvia, kirjoja, soittimia (kuten sähköpianoja, kitaroita, tms.) tai huonekaluja (poislukien kasattavat pinnasängyt).

Lahjoituksia otamme vastaan varastollamme pääsääntöisesti joka toinen lauantai klo 10-12 (parilliset viikot) poislukien loma-aikamme ja pyhät. Tarkemmat päivämäärät löytyvät fb-sivuiltamme. Muina aikoina varastomme on avoinna vain vaateapuperheidemme asiointia varten. Ettehän jätä lahjoitustanne tällä välin varastomme ulkopuolelle. Huomioittehan, että kaiken meille lahjoitetun tulee olla heti käyttöön sopivaa, ehjää, puhdasta, tahratonta, homeetonta ja ajanmukaista. Kiitos 💙.

Voit seurata meitä myös Instagramissa!

Osoitteemme: Sibeliuksenkatu 3, 08100 Lohja

Ota yhteyttä:

Puhelinnumero: 044 022 2311, puhelinaikamme on ma 17.30-19.30.
Sähköposti: lohja@hopeyhdistys.fi, harrastusasioissa lohjaharrastus@hopeyhdistys.fi
Tiiminvetäjämme: Marju Ojanperä