hope paikallistoimija Lohja

Hope Lohja

HOPE Lohjan kevätkausi alkaa olla lopuillaan. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille niin vapaaehtoisille, yksityisille tavara- ja vaatelahjoittajille, kuin järjestö-, yritys- ja yhteistyökumppaneillemmekin 💙!

Alla muutamia tärkeitä päivämääriä.

Avuntarvitsijat:
Sähköinen avunpyyntölomakkeemme (www.hopeyhdistys.fi -> Kaipaan apua, alue: Lohja) sulkeutuu keskipäivällä torstaina 10.6. Kasvaneen asiakasmäärämme vuoksi emme valitettavasti voi enää käsitellä sähköpostitse tulevia avunpyyntöjä. Avunpyyntölomakkeemme avautuu jälleen syyskautemme lähestyessä perjantaina 16.7.

Lahjoittajat:
Kevätkautemme viimeinen lahjoitusten vastaanotto on lauantaina 12.6 klo:10-12 varastollamme.
Tämän jälkeen seuraavan kerran otamme lahjoituksia vastaan heti syyskautemme alkaessa lauantaina 14.8. Ethän jätä lahjoituksia tällä välin varastomme oven ulkopuolelle. Kiitos 💙.

Viimeinen puhelinaikamme ennen kesätaukoa on maanantaina 14.6. klo:17.30-19.30.

HOPE Lohjan kesätauko 21.6.-3.8.
Vapaaehtoistyön pariin palaamme jälleen 4.8.

Ihanaa kesää 💙!

Voit seurata meitä myös Instagramissa!

Ota yhteyttä:

Puhelinnumero: 044 022 2311, puhelinaikamme on ma 17.30-19.30.
Sähköposti: lohja@hopeyhdistys.fi, harrastusasioissa lohjaharrastus@hopeyhdistys.fi
Tiiminvetäjämme: Marju Ojanperä

Osoitteemme: Sibeliuksenkatu 3, 08100 Lohja

Lasten harrastuksia kanssamme mahdollistamassa:
lnv        saupa  lk3cmyk  voimisteluklubi  unnamed