hope paikallistoimija Lohja

Hope Lohja

Avunpyytäjät:

Saatte meihin yhteyden käyttämällä sähköistä avunpyyntölomakettamme, www.hopeyhdistys.fi -> Kaipaan apua, alue Lohja. Kasvaneen pyyntömäärän vuoksi emme valitettavasti voi käsitellä sähköpostitse tulleita pyyntöjä.

Huomioittehan, että avunpyyntölomakkeemme on jo sulkeutunut tältä kevätkaudelta. Lomakkeemme aukeaa jälleen kesätaukomme päätyttyä syyskautemme alkaessa 7.8.23.

Lahjoittajat:

HOPE Lohja auttaa vähävaraisten ja/tai äkillisen kriisin kohdanneiden perheiden alle 18-vuotiaita lapsia ja nuoria. Meillä on jatkuva tarve tarha- ja peruskouluikäisten lasten perussisä- ja ulkovaatteista kokoluokissa 56cm-XXL ja kengissä aina kokoon 46 asti. Otamme vastaan myös erilaisia sisä- ja ulkokäyttöön soveltuvia pelejä ja leluja, sekä lasten/nuorten perushygieniatuotteita.

Isompien vaate- ja kenkäkokoluokkien kohdalla tulee ehdottomasti huomioida, että niiden tulee soveltua ala- ja yläasteikäisten lasten koulu- ja vapaa-ajankäyttöön. Emme voi vastaanottaa selkeästi aikuismaisia vaatteita ja/tai kenkiä. Jakkupuvut, miesten kauluspaidat, ”bile”-vaatteet, korkokengät, miesten nahkakengät, jne eivät löydä uutta kotia kauttamme.

Varastomme tilanpuutteen vuoksi emme myöskään pysty vastaanottamaan elintarvikkeita, astioita, MITÄÄN kodin sisustustavaroita (verhoja, mattoja, tauluja, jne.), sähkölaitteita, DVD-elokuvia, kirjoja, soittimia (kuten sähköpianoja, kitaroita, tms.) tai huonekaluja (poislukien kasattavat pinnasängyt).

Lahjoituksia otamme vastaan varastollamme pääsääntöisesti joka toinen lauantai klo 10-12 (parilliset viikot) poislukien loma-aikamme ja pyhät. Tarkemmat päivämäärät löytyvät fb-sivuiltamme. Muina aikoina varastomme on avoinna vain vaateapuperheidemme asiointia varten. Ettehän jätä lahjoitustanne tällä välin varastomme ulkopuolelle. Huomioittehan, että kaiken meille lahjoitetun tulee olla heti käyttöön sopivaa, ehjää, puhdasta, tahratonta, homeetonta ja ajanmukaista. Roska on meillä HOPEssakin roska ja niiden kierrättäminen tulee tehdä toisella tapaa. Kiitos 💙.

Kevätkautemme viimeinen lahjoitusten vastaanotto on lauantaina 17.6 klo: 10-12.

HOPE Lohjan kesätauko 19.6.- 6.8.2023. 🌻 Ihanaa kesää! 🌻

T/ HOPE Lohjan vapaaehtoiset

 

Voit seurata meitä myös Instagramissa!

Osoitteemme: Sibeliuksenkatu 3, 08100 Lohja

Ota yhteyttä:

Puhelinnumero: 044 022 2311, puhelinaikamme on ma 17.30-19.30.
Sähköposti: lohja@hopeyhdistys.fi, harrastusasioissa lohjaharrastus@hopeyhdistys.fi
Tiiminvetäjämme: Marju Ojanperä