Toivon päivän kampanja: Mökkireissusta kesäloman kohokohta

Hopen Toivon päivän kampanja mahdollisti 15-vuotiaan Rosan pääsyn kesälomareissulle. Tule mukaan tekemään lasten ja nuorten vapaa-ajan unelmista totta.

Pääkaupunkiseudulla asuva 15-vuotias Rosa on ollut Hopen asiakas jo pitkään.

Äitini haki apua heiltä, kun olin 6-vuotias. Olemme saaneet paljon iloa ja apua Hopelta vuosien aikana. Viime vuonna Toivon päivän kampanjaan esittämäni toive toteutui, kun pääsimme äidin ja kaverini kanssa mökkeilemään Vierumäelle, Rosa kertoo.

Rosa harrastaa lukemista, kävelyillä käymistä ja pianonsoittoa.

Tykkään myös leipoa ja kuunnella musiikkia. Minulla on iso suku ja perhe, ja olen lapsesta saakka viettänyt melkein kaikki loma-ajat perheen ja sukulaisten luona, Rosa kertoo.

Viime vuonna hän ei kuitenkaan voinut lähteä tapaamaan sukulaisiaan, koska koronapandemia rajoitti matkustamista kotikaupungin ulkopuolelle.

Olin tosi allapäin. En tiennyt, mitä tekisin kesäloman aikana, Rosa huokaa.

Hopen Toivon päivän kampanjassa Rosa toivoi mahdollisuutta lähteä mökkeilemään järvenrantaan. Kun hän kuuli toteutuneesta toiveesta, tuntui kuin kesä olisi pelastettu.

Olin niin iloinen ja innoissani! Soitin heti hyvälle kaverilleni, ja lähdimme hänen kanssaan mökille. Uimme ja soutuveneilimme joka päivä. Vietimme myös kaverini syntymäpäivää mökillä ja kokeilimme sup-lautailua, Rosa kertoo.

Mökkilomasta muodostui kesäloman kohokohta.

Se oli koko kesäloman paras viikko ja paransi pahaa mieltäni siitä, etten päässytkään matkustamaan lomalla sukulaisten luokse, Rosa kiittää.

Rosan nimi on muutettu.

Myös tänä vuonna 4.6. vietetään Toivon päivää. Sadat 12-17-vuotiaat nuoret ovat esittäneet meille toiveitaan erityisesti harrastamiseen ja vapaa-aikaan liittyen. Olemme saaneet kuulla pieniä ja suuria, aroilla äänillä esitettyjä toiveita.

Katso esimerkkejä nuorten toiveista ja unelmista täältä ja tee oma lahjoituksesi.
Kampanja on käynnissä 21.5.-4.6.2021. Lämmin kiitos, että olet mukana!

 

Yhteistyössä:

Prisma
Muutos logo
All stars logo
Posti logo
Tallink Silja logo
Lidl logo
Prisma
Muutos logo
All stars logo
Posti logo
Tallink Silja logo
Lidl logo
Prisma
Muutos logo
All stars logo
Posti logo
Tallink Silja logo
Lidl logo