Hopen vapaaehtoiset lomailevat juhannuksen tienoilta elokuun alkuun ja tällöin toimipisteiden toiminta on tauolla. Hyvää kesää!

Hope Pääkaupunkiseutu

Pitäjänmäen toimipisteelle otamme vastaan lasten sekä aikuisten vaatteita, kenkiä ja tavaroita. Emme ota huonekalulahjoituksia toimipisteelle tilanpuutteen vuoksi.

Otamme lahjoituksia vastaan parittomilla viikoilla ma-to klo 9-15 välisenä aikana.

Talon takana on lastauslaituri jolle lahjoitukset voi nostaa ja josta vapaaehtoisemme hakevat ne sisään.

Ethän jätä lahjoituksia toimipisteemme ulkopuolelle aukioloaikojemme ulkopuolella.

Avunpyynnöt

Avunpyynnön voit jättää sivuillamme kaipaan apua -lomakkeella, linkki alla.

Kaikki kevään 2024 asiointiajat ovat täynnä.
Mikäli avuntarpeenne jatkuu käy täyttämässä lomake 29.7 kun se taas aukeaa.

Kaipaan apua-lomake

Varattua asiointiaikaa ei ole mahdollista siirtää tai perua puhelimitse, vain sähköpostitse.

Osoitteemme on Kutomotie 6 A, Helsinki (Pitäjänmäki).

Katso ajankohtaiset tapahtumat ja uutiset Facebook-sivultamme ja seuraa meitä Instagramissa!

Puhelinaikamme on maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 9-15 välisen ajan

Seuraa meitä